Dette er Envatec

Vi leverer service, drift og produkter av profesjonell kvalitet. Med vår samlede kompetanse på tvers av fagområdene kjøl, varme, vann, ekspansjon og olje/gass er Envatecs mål å være det foretrukne valget for våre kunder innen næringseiendom, industri og borettslag. Med serviceavtale på over 240 anlegg og arbeid i mer enn 40 kommuner fra Rogaland til Svalbard er vi på god vei til vårt mål. 

Vi brenner for faget vårt og for å yte beste service til våre kunder. Vi gjennomfører kontinuerlig kompetanseheving på alle ansatte kurses jevnlig på våre servicepartneres produkter i Norge og fabrikker i utlandet. Dette gjør at vi har spisskompetanse på systemene til enhver tid og leverer trygge og gode løsninger til våre kunder.

Som sertifisert miljøfyrtårn er det viktig for oss å benytte miljøvennlige konsepter med lavt energiforbruk, i henhold til gjeldende forskrifter. Med slagordet Grønn Teknologi har vi spesialisert oss på service innen energi og vannbårne systemer og leverer vi drift- og serviceavtaler til grønne anlegg.

Kontakt oss

 

Samarbeidspartnere

Vi er godkjent servicepartner for våre leverandører og kurses jevnlig på deres produkter, både i Norge og på fabrikker i utlandet. Det sikrer at vi til enhver tid har spisskompetanse på produktene våre leverandører kan tilby.

SGP Armatec AS
Grundfos
IMI
Alfa Laval
Armaturjonsson AS
Reflex

Serviceavtaler på over

240

Anlegg

Energivakt med

24

timers utrykning

Arbeider i mer enn

40

kommuner