Free cookie consent management tool by TermsFeed Policy Generator

Service på platevarmevekslere

Som godkjent servicepartner for Alfa Laval Nordic AS tilbyr Envatec service på platevarmevekslere i form av rekondisjonering, bytteordning, rensing med CIP-utstyr (clean-in-place) samt bytte plater og pakninger.

SERVICE sikrer FORLENGET LEVETID OG OPTIMALISERT YTELSE

Vi tilbyr en energiberegning på din veksler ved hjelp av målinger og et beregningsprogram som viser hvor ofte man bør rense den.

På varmeanlegg anbefaler vi å planlegge CIP-rensing på sommeren.

Envatec selger pakninger, plater og kjemikalier fra Alfa Laval. Vi leverer også pakninger til alle typer vekslere med garantibevis.

Kjemikalier som BIO Renseveske Alpacon Descalant II og Degreaser er lagervare hos oss.

Envatec AS er veldig stolte av å kunne kalle seg Servicepartner og jobbe med kvalitets produkter fra Alfa Laval AS.

Les mer om våre drifts- og serviceavtaler

KONTAKT OSS

CLEANING IN PLACE (CIP)

Vi gjennomfører CIP-rensing på plass hos dere slik at vi mest mulig effektivt får rengjort anlegget. På varmeanlegg anbefaler vi å planlegge CIP-rensing på sommeren. Vi tilbyr en energiberegning på din veksler ved hjelp av målinger og et beregningsprogram som viser hvor ofte man bør rense den. 

Alfa Laval sin foretrukne samarbeidspartner

Envatec er stolte av å kunne kalle oss Alfa Lavals servicepartner og har utmerket erfaring etter mange års samarbeid og arbeid med Alfa Lavals kvalitetsprodukter. Som godkjent servicepartner for Alfa Laval Nordic kan vi gjennomføre full service, cleaning in place og reparasjon av platevarmevekslere. Vi selger pakninger, plater og kjemikalier fra Alfa Laval og har til enhver tid reservedeler fra Alfa Laval tilgjengelig.

Alfa Laval - Autorisert servicepartner

Serviceavtaler på over

240

Anlegg

Energivakt med

24

timers utrykning

Arbeider i mer enn

40

kommuner