Våre tjenester

Envatec er totalleverandør av drifts- og service av energi- og vannbårne systemer. Vi utvikler egne produkter, gjennomfører service på HVAC-systemer samt tilbyr både driftsavtale og døgnvakt. 

Kompetanse på HVAC-systemer

Envatec er spesialister innen service- og ettermarked i energi- og vannbårne systemer. Disse systemene kalles gjerne HVAC-systemer (heating, ventilation and air condition) og krever nøye oppfølging og service for å fungere optimalt. 

Derfor tilbyr vi blant annet rensing med CIP-utstyr (clean-in-place), slik at rengjøring og rens gjennomføres på en god og effektiv måte. Vi leverer service og drift i hele Norge, og med gode samarbeidspartnere sikrer vi profesjonell leveranse.

Utover våre tre hovedtjenester du kan lese mer om på denne siden, har vi også noen ekspertiseområder hvor vi er spesielt kvalifiserte.

Rens av HVAC-systemer Vedlikehold av Kjeler Platevarmevekslere
Pumper SD-anlegg Ekspansjon

Driftsavtale

Vi overvåker og gjennomfører ved behov utrykning til anlegg som er spesielt avhengige av å være konstant operative.

Vi utfører drift og vedlikehold på de fleste varme- og kjøleanlegg i stor skala, eksempelvis i borettslag eller store næringsbygg. Vi gjennomfører ukentlige servicerunder og setter opp avtaler for overvåkning og jevnlig oppfølging der det er behov. 

Med en driftsavtale er dere sikret døgnvakt, først prioritering og driftssikkerhet.

KONTAKT OSS 

Fordeler

 • Nøye overvåkning av anlegg

 • Ukentlige servicerunder

 • Døgnvakt

 • Gratis telefonsupport

 • Høy prioritet

 • Utrykning innen 4 timer i Oslo og omegn

 • Utrykning innen 24 timer i hele Norge

 • Rabatter på ordinær pris

Serviceavtale

Alle HVAC-systemer trenger alle et periodisk vedlikehold. Ved å gjennomføre en årlig service reduseres energiforbruket, levetiden til systemet øker og utilsiktede driftsstander reduseres. Alt dette bidrar til et bedre miljø.

I Envatec sin serviceavtale inngår oppfølging av deres utstyr i henhold til gjeldende lovverk, med servicerapport levert innen en uke. Vi gjennomfører alltid pH-måling og magnetittprøve, og kontrollerer og kvalitetssikrer driftsrutiner sammen med driftspersonell. Med vår serviceavtale får du rabatt på ordinær timepris og vaktordning, samt mulighet for økt garantitid. 

Vi bruker alltid spesialverktøy og ekspertise fra våre servicepartnere, og du møter alltid kunnskapsrike og serviceinnstilte teknikere. 

KONTAKT OSS

Fordeler

 • Økt levetid på anlegg

 • Redusert energiforbruk

 • Vaktordning

 • Rabatter på ordinær pris

 • Høy prioritet

 • Utvidet garanti og reklamasjonstid

 • Envatec sørger for at service følges opp

Totalleverandør

Vi leverer service, drift og produkter av profesjonell kvalitet. Med vår samlede kompetanse på tvers av fagområdene kjøl, varme, vann, ekspansjon og olje/gass er Envatecs mål å være det foretrukne valget for våre kunder innen næringseiendom, industri og borettslag og samarbeider i hele landet. Med serviceavtale på over 240 anlegg og arbeid i mer enn 40 kommuner fra Rogaland til Svalbard er vi på god vei til vårt mål. 

Vi brenner for faget vårt og for å yte beste service til våre kunder. Vi gjennomfører kontinuerlig kompetanseheving på alle ansatte kurses jevnlig på våre servicepartneres produkter i Norge og fabrikker i utlandet. Dette gjør at vi har spisskompetanse på systemene til enhver tid og leverer trygge og gode løsninger til våre kunder. Envatec er sertifisert miljøfyrtårn, og med slagordet grønn teknologi leverer vi drift- og serviceavtaler til grønne anlegg.

Samarbeidspartnere

Vi er godkjent servicepartner for våre leverandører og kurses jevnlig på deres produkter, både i Norge og på fabrikker i utlandet. Det sikrer at vi til enhver tid har spisskompetanse på produktene våre leverandører kan tilby.

SGP Armatec AS
Grundfos
IMI
Alfa Laval
Armaturjonsson AS
Reflex

Serviceavtaler på over

240

Anlegg

Energivakt med

24

timers utrykning

Arbeider i mer enn

40

kommuner